Burnin' Rubber 5 XS

Världen i Burnin' Rubber 5 XS är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Burnin' Rubber 5 XS, ett av våra bästa bilspel!

Om du vill spela Burnin' Rubber 5 XS måste du förbereda dig på farlig körning, för förutom de svindlande höga hastigheterna som du måste uppnå måste du också ta hänsyn till att det också finns vapen inblandade. Att ta med sig vapen till en racerbana förvandlar den till ett slagfält, där endast den skickligaste kan överleva.

Ju bättre du kör, desto mer pengar tjänar du, och ju mer pengar du har desto fler bilar och vapen kan du köpa, vilket kan ge dig ett övertag på det hänsynslösa slagfältet.

Den vackra 3D-grafiken får dig verkligen att känna att du befinner dig mitt i loppet och får dig att känna känslan av fart.

Vinn så många lopp du kan på de racerbanor som Hetaspel.se och Burnin' Rubber 5 XS har förberett och kom ihåg att köra säkert!

Spela andra spel från burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber Multiplayer

Liknande spel:

Gillade du Burnin' Rubber 5 XS? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.