Burnin' Rubber Multiplayer

Världen i Burnin' Rubber Multiplayer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Burnin' Rubber Multiplayer, ett av våra bästa bilspel!

Spräng dina konkurrenter och lämna dem i smutsen i Burnin' Rubber Multiplayer, ett nytt intensivt racingspel från den berömda Burnin' Rubber-serien. Som namnet antyder tävlar du den här gången mot andra människor, men kör- och spelreglerna förblir desamma, och de är lätta att förstå, men svårare att genomföra: i princip måste du ta dig till första plats, men förutom att du måste köra och manövrera runt på de unika tävlingsbanor som spelet har att erbjuda, måste du också undvika och skjuta de andra förarna. Till ditt förfogande har du ett stort sortiment av vapen, och vart och ett av dem har olika effekt på dina motståndare. Vissa kan bedöva dem medan andra sakta skadar deras bilar.

Naturligtvis behöver ett racingspel bilar, och i Burnin' Rubber Multiplayer kan du välja mellan 40 bilar, som alla är välkända för spelare som tidigare har njutit av Burnin' Rubber-serien. Och det är inte bara bilarna som är de klassiska som du kanske redan känner till, utan du kan också utrusta de vapen som du är van vid också. Du kan välja mellan över 30 vapen, och vart och ett av dem är kraftfullt på sitt eget unika sätt. Från raketer till kraftfulla maskingevär, du kan välja vilket vapen du vill ha genom att köra över det. 3D-staden Burnin' Rubber Multiplayer är din lekplats för förstörelse, och överallt finns mängder av kraftfulla föremål som hjälper dig att överleva, men också att besegra dina konkurrenter. För att få extra fart kan du till exempel aktivera boost-alternativet, vilket kan hjälpa dig att antingen komma ikapp en annan racer eller fly från en farlig situation.

Tävla mot hårda motståndare och kör mot och bort från faror när du spelar Burnin' Rubber Multiplayer på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Burnin' Rubber Multiplayer kan spelas antingen med en spelkontroll eller så kan du välja att styra din bil med tangentbordet. För att accelerera eller bromsa kan du använda antingen piltangenterna eller WASD, för att aktivera dina nitroboos kan du trycka på Shift. Om du snabbt vill vända din bil kan du trycka på Z-tangenten eller den vänstra musknappen. Om du vill avfyra ditt primära vapen kan du trycka på X-tangenten eller höger musknapp, och dina sekundära vapen aktiveras genom att trycka på antingen F eller den mellersta musknappen. Du kan också använda ett specialvapen, som kan avfyras genom att trycka på C-tangenten.

Spela andra spel från burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Liknande spel:

Gillade du Burnin' Rubber Multiplayer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC