Draw Racing

Världen i Draw Racing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Draw Racing, ett av våra bästa bilspel!

Testa ditt minne med hjälp av Draw Racing, ett roligt spel där du måste rita vägen för en söt F1-bil och nå mållinjen. Anledningen till att Draw Racing kan klassificeras som ett minnesspel är att du i början av nivån får en snabb glimt av banans utformning, varefter alla hinder försvinner ur sikte. Naturligtvis måste du nå mållinjen utan att krocka med något, så var uppmärksam på hur saker och ting är placerade och se till att du når ditt mål i ett stycke.

På vägen kan du också samla stjärnor som är placerade slumpmässigt runt banan, och lyckas du samla dem innebär det att din slutpoäng blir bättre. Men att försöka samla dem innebär att du måste komma ihåg fler saker, vilket ökar utmaningen. Och om du tar hänsyn till det faktum att du i senare nivåer får mindre tid på dig att memorera placeringen av hindren innebär det att du måste fatta ett svårt beslut mellan att få en högre poäng eller att nå mållinjen.

Spela en rolig kombination av minnes- och bilspel på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

Rita en väg med vänster musknapp om du använder en dator eller tryck på skärmen om du använder en mobil enhet för att manövrera fordonet genom hindren för att nå mållinjen.

Liknande spel:

Gillade du Draw Racing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.