Rush Race

Världen i Rush Race är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rush Race, ett av våra bästa bilspel!

Gör dig redo för ännu ett roligt racingspel på Hetaspel.se när du spelar Rush Race, där du med snabba reflexer kommer att korsa mållinjen säkert. Trafiken är din största fiende i Rush Race och du måste alltid hålla utkik efter förare framför dig, men också från den motsatta körfältet.

Detta ständiga fram och tillbaka mellan körfälten är nyckeln till seger och det är något som du får behärska i en myriad av nivåer, var och en med sin unika uppsättning utmaningar och antal förare på vägen. När du väl får grepp om det lär du dig snart när det är bäst att sakta ner, gasa eller köra om en förare och undvika en potentiell kollision, vilket omedelbart stoppar ditt lopp.

Njut av ett roligt spel med bilar på Hetaspel.se och kör dig till seger med Rush Race!

Liknande spel:

Gillade du Rush Race? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.