XOX Tic Tac Toe

Världen i XOX Tic Tac Toe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela XOX Tic Tac Toe, ett av våra bästa tre i rad-spel!

XOX Tic Tac Toe är ett mycket välkänt spel som är lätt att plocka upp och starta en kort runda, och dessa egenskaper är bara några av anledningarna till att XOX Tic Tac Toe är ett så populärt val. Även om man vanligtvis spelar den här typen av spel med penna och papper gör Hetaspel.se det enklare genom att ge dig tillgång till ett spel tic tac toe från din webbläsare. Och oroa dig inte, du behöver inte ta med dig ditt eget papper eller din penna, Hetaspel.se har allt du behöver.

Tillsammans med sten, papper, sax, att kasta ett mynt i luften och säga krona eller klave eller andra sådana val är XOX Tic Tac Toe också ett spel som du kan använda om du är osäker på hur du ska fatta ett beslut. Det är bara att spela en snabb runda och den som vinner väljer vad han eller hon ska göra härnäst. Om du ännu inte är bekant med hur du kan spela är reglerna mycket enkla: det finns två spelare, man måste placera antingen ett X eller ett 0 på brädet (det finns ingen skillnad mellan dessa två), spelet spelas på ett 3x3 rutnät, och vinnaren avgörs av vilken spelare som lyckas skapa en rak eller diagonal linje som bildas av tre av deras "pjäser". Ronderna går blixtsnabbt och är mycket roliga att spela.

Överlista din motståndare och vinn i det klassiska XOX Tic Tac Toe på Hetaspel.se.

Hur man spelar

XOX Tic Tac Toe Kan spelas antingen på en mobil enhet eller på en dator. Om du spelar från en dator kan du använda vänster musknapp för att klicka på en av de fria platserna på brädet. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du XOX Tic Tac Toe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårtre i rad-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.