3D Solitaire

Världen i 3D Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 3D Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Förbered dig på att bli förtrollad av ett klassiskt kortspel som du aldrig har sett förut i 3D Solitaire på Hetaspel.se! Fördjupa dig i en visuellt fantastisk tolkning av det tidlösa Solitaire-spelet, upphöjt till nya höjder med hisnande 3D-grafik. Du befinner dig i ett mystiskt gammalt tempel och ditt mål är detsamma: att noggrant ordna alla kort på de fyra grundhögarna. Dessa högar måste sorteras efter både färg och rang, från ess till kung. På spelplanen kan korten bara staplas i fallande ordning samtidigt som färgerna växlar, vilket ger ett lager av strategi till ditt spelande.

Men 3D Solitaire stannar inte vid att bara förbättra det visuella. 3D Solitaire ger dig friheten att anpassa din upplevelse. Välj mellan två olika kortdesigner, så att du kan spela med en stil som passar dig. Skräddarsy ditt spel efter din skicklighetsnivå med möjlighet att växla mellan 1-korts- och 3-kortslägen, som erbjuder olika nivåer av utmaning. Din bekvämlighet är prioriterad i Hetaspel.se. Du har kontroll över hur din kortlek är placerad, vilket säkerställer att varje drag du gör är bekvämt och intuitivt. Oavsett om du är en erfaren patiensentusiast eller en nybörjare är 3D Solitaire utformat för att passa spelare på alla nivåer.

Nu återstår bara frågan: kan du uppnå en hög poäng? Utmana dig själv i ett spel som kombinerar patiensens tidlösa dragningskraft med 3D-grafik. Fördjupa dig i den fängslande atmosfären i ett gammalt tempel och ge dig ut på en mästerlig resa i att stapla kort på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja korten och dra dem runt på skärmen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på korten.

Liknande spel:

Gillade du 3D Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.