Solitaire Story TriPeaks 4

Världen i Solitaire Story TriPeaks 4 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire Story TriPeaks 4, ett av våra bästa patiens spel!

Solitaire-fans gör sig redo för nästa spel i Solitaire Story TriPeaks-serien på Hetaspel.se med Solitaire Story TriPeaks 4! Foxy, spelets bedårande och charmiga karaktär, är tillbaka för att leda dig på en oförglömlig resa fylld av spänning, upptäckter och otaliga äventyr. Gör dig redo för en episk expedition till exotiska och avlägsna destinationer, där du kommer att besöka hisnande länder, bevittna fantastiska landskap och förundras över världsberömda landmärken! Från Australiens solkyssta stränder till Antigua och Barbudas orörda skönhet, Antarktis isiga underverk till Perus forntida underverk, Schweiz majestätiska lockelse till Nederländernas charmiga lockelse, och även Mallorcas natursköna paradis och den mystiska påskön i Chile - det här spelet har massor av häftiga platser att besöka!

Med otroliga 3500+ nivåer kommer Solitaire Story TriPeaks 4 att ta dig med storm med sitt djup och sin variation. Förbered dig på en spännande spelupplevelse, där varje nivå innebär en unik utmaning och en chans att testa dina kortkunskaper till max! Dyk huvudstupa in i det fängslande spelet och njut av otaliga timmar av spännande underhållning som kommer att få dig att komma tillbaka för mer. Varje dag är ett nytt äventyr med Solitaire Story TriPeaks 4! Delta i spännande dagliga uppdrag som erbjuder spännande belöningar och håller dig på tårna med nya utmaningar. Och det är inte allt - gå med i veckans luftballongutmaningar, där himlen är gränsen, och du kan sväva till nya höjder av kul och vänlig tävling med spelare från hela världen!

När du reser genom spelet kommer du att bli glad över att upptäcka dussintals nya kortdesigner som ger en touch av känsla och personlighet till din spelupplevelse. Från elegant och raffinerad till knasig och rolig, kortdesignerna är lika olika som de destinationer du kommer att utforska. Med sin optimistiska musik, fantastiska grafik och smidiga spelupplevelse garanterar Solitaire Story TriPeaks 4 att du får uppleva en värld av glädje och förtrollning. Oavsett om du är en erfaren patiensentusiast eller nybörjare så passar den här utgåvan alla kunskapsnivåer och erbjuder en välkomnande och trevlig miljö för alla spelare.

Så gör dig redo att ge dig ut på ett episkt patiensäventyr med Foxy och hennes vänner! Låt dig svepas med av spänningen på Solitaire Story TriPeaks 4 på Hetaspel.se, när du reser jorden runt och avslöjar mysterierna på varje förtrollande resmål. Detta spel är inte bara ett kortspel; det är en spännande resa fylld med underverk, utmaningar och oändlig njutning. Kliv in i Solitaire Story TriPeaks 4:s värld idag och låt äventyret börja!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja kort. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på korten istället.

Spela andra spel från Solitaire Story TriPeaks-serien:

  1. Solitaire Story TriPeaks

Liknande spel:

Gillade du Solitaire Story TriPeaks 4? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.