Solitaire Classic

Världen i Solitaire Classic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire Classic, ett av våra bästa patiens spel!

Håll i hatten, för vi har en Solitaire-extravaganza som kommer att få dig att tappa hakan! Förbered dig på att dyka in i den ikoniska Solitaire-världen, men med en häftig twist som får dig att flina från öra till öra. Förbered dig på en minimalistisk version av denna tidlösa klassiker som kommer att kittla både inbitna fans och nyfikna nykomlingar. Gör dig redo att ge dig ut på ett uppdrag där målet är lika klart som en solig dag: flytta korten till de fyra grundhögarna som en boss, i Solitaire Classic på Hetaspel.se!

Föreställ dig: en strid ström av kort, en virvelvind av strategier och den ultimata utmaningen att stapla dessa skönheter i stigande ordning från det mäktiga esset till den kungliga kungen, sorterade efter färg. Det är en kamp mot klockan, en dans med ödet och ett test av dina färdigheter som får dig att komma tillbaka för mer! Men håll i hästarna, det finns en hake, och den är fräck! På spelplanen kan korten bara sorteras i fallande ordning, och här kommer det avgörande: du måste alternera färgerna som en fashionista på en catwalk! Rött, svart, rött, svart - ge allt och hitta rytmen för att erövra patiensuniversum i Solitaire Classic.

Nu är det dags att ställa den gyllene frågan: vilken poäng kan du uppnå? Kommer du att bli patiensmästaren som får ihop en poäng som är så hög att den trotsar tyngdlagen? Eller ska du kanske sikta mot stjärnorna och slå ett rekord som kommer att gå till spelhistorien? Makten ligger i dina händer, så blanda korten och låt spelen börja! Åh, nämnde jag den spännande känslan som kommer med varje drag? Förväntan, spänningen, den ljuva segern att äntligen placera kungen på sin rättmätiga tron - det är som att vinna på lotteri, fast med kort! Gör dig redo att uppleva en berg- och dalbana av känslor, från nagelbitande spänning till triumf, när du navigerar genom vändningarna i detta beroendeframkallande och härliga spel.

Så Solitaire-entusiaster, gör er redo för en vild resa som kombinerar nostalgin från den klassiska Solitaire-upplevelsen med ett stänk av modern känsla. Det är en match gjord i spelhimlen, en härlig blandning av enkelhet och utmaning som kommer att hålla dig fast i timmar i sträck. Är du redo att erövra patiensvärlden på Hetaspel.se? Korten ringer och det är dags att visa vem som bestämmer!

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att markera korten och dra dem ovanpå högarna med nedhållen musknapp. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på korten istället.

Liknande spel:

Gillade du Solitaire Classic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.