Mr Bean Solitaire Adventures

Världen i Mr Bean Solitaire Adventures är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mr Bean Solitaire Adventures, ett av våra bästa patiens spel!

Åk på en resa runt om i världen med den populära Mr Bean och spela det avslappnande och roliga spelet solitaire när du spelar Mr Bean Solitaire Adventures på Hetaspel.se. Precis som du kan förvänta dig av ett solitärspel är Mr Bean Solitaire Adventures ett kortspel och ditt mål är att stapla korten i ordning. Längst ner i stapeln finns ett kort som är vänd mot spelaren, och utspridda runt bordet finns ett slumpmässigt antal kort, alla med ett annat nummer på. Varje gång du klickar på ett kort kommer det, om det är giltigt och antingen står på nästa plats i fallande eller stigande ordning, att ersätta kortet från botten av skärmen. Till en början förväntar sig Mr Bean Solitaire Adventures inte att du ska lägga upp någon större strategi och den styr dina drag, men efter några nivåer måste du räkna ut den rätta ordningen själv.

Om du inte kan stapla några kort kan du alltid vända på ett kort, vilket ger dig ett slumpmässigt kort. Och om det blir särskilt svårt kan du använda ett wild card, som på sätt och vis fungerar som ett tomt kort, eftersom du kan lägga vilket kort som helst ovanpå det. Haken är att dessa specialkort kostar mycket pengar, och när du spelar samlar du in pengar, men du måste också spendera pengar om du vill avancera. Och om du vill ångra ett drag kan du också spendera lite pengar och försöka igen. Var bara uppmärksam på hur mycket pengar du har till ditt förfogande, eftersom du behöver pengar för att också avancera till nästa nivå. Mr Bean reser trots allt runt i världen och det är dyrt att resa.

Spela ett roligt spel tillsammans med Mr Bean när du spelar Mr Bean Solitaire Adventures på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja korten och för att interagera med spelet.

Spela andra spel från Mr Bean-serien:

  1. Mr Bean Jump

Liknande spel:

Gillade du Mr Bean Solitaire Adventures? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC