Solitaire Farm: Seasons

Världen i Solitaire Farm: Seasons är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire Farm: Seasons, ett av våra bästa patiens spel!

Solitaire är ibland synonymt med kortspel, och dess popularitet har bestått genom tiderna och gett många människor otaliga timmar av nöje och avkoppling. Solitaire Farm: Seasons på Hetaspel.se erbjuder dig ett roligt kortspel i en vacker gårdsmiljö. Även om du kanske redan är bekant med Solitaire-spel är den här varianten ganska annorlunda än andra Solitaire-spel som du är bekant med. Här har du istället för att noggrant planera din kortstapel och ordna dem i ordning ett kort som placeras längst ner på skärmen, och du måste välja ett av korten som ligger högst upp på skärmen över detta kort. Det korrekta kortet att välja är det som är större än det som ligger längst ner. Så om du har en ruter två på den nedre raden och någonstans i den övre stapeln finns en ruter tre, måste du välja ruter tre-kortet om du vill gå vidare. Naturligtvis behöver korten inte nödvändigtvis vara av samma färg, men du får extra poäng om de är av samma typ.

Om det inte finns några kort i den övre stapeln som uppfyller de kriterier som beskrivs ovan kan du alltid dra ett nytt kort från stapeln och försöka igen. Solitaire Farm: Seasons är ett roligt kortspel, även om det kanske inte är exakt vad du förväntar dig av ett klassiskt Solitaire-spel. Den twist som det erbjuder på den gamla formeln håller ändå saker och ting fräscha och spelet roligt. Och gårdsbakgrunden ger också spelet en unik slags charm. Spela Solitaire Farm: Seasons och njut av en avkopplande och rolig upplevelse på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Välj korten och interagera med spelelementen genom att trycka på musens vänstra musknapp. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Solitaire Farm: Seasons? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.