King Solitaire

Världen i King Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela King Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

King Solitaire är ett enkelt solitärspel där ditt fokus är att skapa staplar av kort som har samma färg. Spelet går ut på att du försöker lägga till ett nummer som är sämre än det som finns på bordet och som dessutom har en annan färg. Det är ett bra sätt att testa dina färdigheter, och du kan också ta ut kort om du vill, vilket bidrar till att öka upplevelsen.

Spelet registrerar också hur många drag du gjorde för att slutföra allt, och du har också en timer och en resultattavla också. Det gör att du kan spåra dig själv så mycket du kan, och det ger också en mycket rolig och givande upplevelse.

Varje gång du spelar King Solitaire börjar du med ett annat bräde, så möjligheterna är gränslösa. Du kommer garanterat att tycka att King Solitaire är väldigt roligt eftersom det alltid finns något häftigt och nytt att njuta av. Om du älskar solitärspel eller bara kortspel i allmänhet så tillför King Solitaire en trevlig twist, och du vill verkligen hitta nya sätt att förbättra dina poäng. Prova det på Hetaspel.se just nu och ha kul med en rolig och spännande solitärupplevelse.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelelementen om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du King Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.