Tripeaks Solitaire

Världen i Tripeaks Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tripeaks Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Ditt huvudfokus i Tripeaks Solitaire är att se till att du tar bort alla kort på bordet. Klicka på de kort som har en högre eller lägre rang och sedan måste du respektera kortets värde i avfallshögen. Om du inte har några matchningar kan du gå vidare och vända ett nytt kort i den korthögen. Det som gör Tripeaks Solitaire roligt är att du varje gång har olika sätt att spela och ha roligt.

Du kan också starta om med en ny kortlek och se hur bra du klarar dig då. Det är smart eftersom det låter dig föra in något nytt i mixen, samtidigt som du hedrar det unika tillvägagångssättet i originalspelet. Samtidigt är Tripeaks Solitaire mycket intensivt och roligt, kreativt och njutbart.

Folk älskar Tripeaks Solitaire eftersom det är ett av de spel där man kan testa sina färdigheter, men också koppla av och koppla av när man pendlar till exempel. Om du vill ha en unik version av det populära solitärspelet är Tripeaks Solitaire-upplevelsen definitivt något du bör kolla in. Du kan spela Tripeaks Solitaire just nu på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelelementen om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Tripeaks Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.