Scorpion Solitaire

Världen i Scorpion Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Scorpion Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Scorpion Solitaire är ett roligt kortspel som har stått sig väl genom tiderna och gett otaliga timmar av underhållning till många människor som vill slippa tråkigheter från hela världen. Dess enkla regler och enkla men effektiva grafik kan visa sig vara precis vad du behöver när du behöver fly för en stund och koppla av på ett roligt men utmanande sätt.

Reglerna är desamma som du redan känner till från andra populära Solitaire-spel, och du måste stapla korten i den ordning de är rangordnade. Men att du är bekant med reglerna är en bra sak när det gäller Scorpion Solitaire, eftersom det innebär att det är ett utmärkt val när du vill spela något som du känner till reglerna för. Dessutom är det faktum att det inte belastar dina reflexer också en bra sak, eftersom du kan göra andra saker medan du spelar spelet. Och de tre olika svårighetsnivåerna ger dig precis tillräckligt med anpassningsmöjligheter för att se till att du har precis rätt mängd utmaning.

Spela ett klassiskt spel Scorpion Solitaire på Hetaspel.se och se hur många poäng du kan få.

Hur man spelar

Om du använder en dator använder du vänster musknapp för att välja och flytta korten, och om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Scorpion Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.