Pyramid Solitaire

Världen i Pyramid Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pyramid Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Pyramid Solitaire är en unik variant av det vanliga Solitaire-spelet och har en imponerande twist. Fokus här är att rensa kortpyramiden. Det kan du göra genom att matcha två kort vars summa är 13. Om du har kungakortet så rensar du det bara genom att klicka, vilket gör upplevelsen ännu mer intressant och spännande.

Vid någon tidpunkt kommer du att få slut på matchningar på brädet. Det är normalt, och när det händer behöver du bara dela ut ett kort från lagret. Du kommer att tycka att det är mycket lättare att generera tändstickor på det här sättet och det är det som verkligen gör att spelet sticker ut. När du spelar Pyramid Solitaire kommer du naturligtvis att bli helt förvånad över hur spännande varje spelsession är. Du behöver bara ha roligt och fördjupa dig i processen med dessa tilltalande och roliga, kreativa idéer som förs in i mixen.

Spelupplevelsen i Pyramid Solitaire är mycket tillfredsställande och det är definitivt mycket mer stärkande jämfört med andra solitärspel. Om du vill prova en bra twist på det vanliga Solitaire, ge Pyramid Solitaire ett försök på Hetaspel.se och du kommer att ha mycket roligt!

Hur man spelar

Interagera och välj korten med hjälp av musens vänstra knapp och håll den intryckt för att flytta korten från en stapel till en annan. Samma kontroller gäller om du använder en mobil enhet, men istället för att använda musen för att interagera med spelet måste du trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Pyramid Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.