Klondike Solitaire Classic

Världen i Klondike Solitaire Classic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Klondike Solitaire Classic, ett av våra bästa patiens spel!

Klondike Solitaire Classic är en av de otroliga klassikerna som aldrig går ur tiden. Det här är ett spel där du måste försöka dra kort till högar och se till att du har en hög för varje färg. Även om konceptet verkar enkelt kan det bli ganska utmanande att få ihop alla högar för varje färg, och det är där din strategi kommer in i bilden.

Den här nya iterationen av spelet är faktiskt ganska tilltalande eftersom du har en timer, så du vet hur mycket tid du spenderat på varje körning. Klondike Solitaire Classic går ännu längre eftersom du kan aktivera eller inaktivera ljud, du kan också välja om du ska dra ett enda kort eller tre kort på en gång. Detta är ett intressant tillvägagångssätt som inte alla Solitairevarianter lägger till, men du får det här. Med den här Solitairevarianten får du också tillgång till din statistik också. Dessa inkluderar den kortaste och längsta sluttiden, låga/högsta poäng, vunna spel och vinstprocent. Om du vill kan du också återställa dina framsteg och din statistik.

Klondike Solitaire Classic gör ett mycket bra jobb med att modernisera en av de stora klassikerna som alla älskar. Om du brinner för bra, roliga och spännande spel som är ett nöje att spela, prova Klondike Solitaire Classic just nu, endast på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Välj korten med hjälp av musens vänstra knapp och håll den intryckt för att flytta korten från en stapel till en annan. Om du använder en mobil enhet gäller samma principer, men i stället för att använda musen för att välja korten måste du trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Klondike Solitaire Classic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.