Spider Solitaire

Världen i Spider Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Spider Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Spider Solitaire är en annorlunda variant av det populära solitärspelet, och det kommer med några roliga och spännande förändringar. Du kan välja svårighetsgrad beroende på hur många färger du vill ha med i spelet, från 1 till 4. Reglerna är i stort sett desamma som i vilket solitärspel som helst, du måste bara skapa grupper av samma färg och sedan föra dem till rätt sida av brädet.

Med Spider Solitaire har du dock en twist, eftersom du egentligen inte kan dra kort. Istället måste du försöka kombinera kort för att skapa en hel färg från ess till kung, och sedan kan du lägga den åt sidan. Detta bidrar till spelutmaningen, eftersom det gör spelet betydligt svårare och mycket roligare hela tiden.

Spelet är helt slumpmässigt varje gång, så det finns ett stort återspelningsvärde och du kommer att bli förvånad över nya utmaningar som du måste möta. Det är en bra idé att börja med den lägre svårighetsgraden och bekanta dig med spelet, för att sedan öka på nivån beroende på dina färdigheter. Ge Spider Solitaire ett försök nu på Hetaspel.se, det är ett fantastiskt kortspel väl värt din tid.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelelementen om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Spider Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.