Solitaire TriPeaks Garden

Världen i Solitaire TriPeaks Garden är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire TriPeaks Garden, ett av våra bästa patiens spel!

Ta ett kliv in i en avkopplande atmosfär, i en vackert utformad trädgård, och spela ett stort antal roliga nivåer av det klassiska solitärspelet när du spelar Solitaire TriPeaks Garden på Hetaspel.se. Tillsammans med din trogna kattvän ger du dig ut på ett roligt äventyr i solitärens värld. Även om reglerna i Solitaire TriPeaks Garden kanske är lite annorlunda än det klassiska solitärspelet som du kanske redan är van vid, så är principen att stapla korten i fallande ordning fortfarande kvar i Solitaire TriPeaks Garden. Men till skillnad från andra solitärspel behöver du här inte hantera flera kortstaplar, utan du behöver bara klicka på korten på bordet i fallande ordning. Om det inte finns några giltiga kort att välja kan du klicka på det tomma kortet längst ner på skärmen för att avslöja ett, förhoppningsvis, bra kort.

Och eftersom vi alla kan göra misstag låter Solitaire TriPeaks Garden dig också ångra ditt tidigare drag om du har gjort ett misstag och inte är nöjd med det drag du gjort. Och glöm inte att du också kan få alla möjliga poängmultiplikatorer, så om du spelar bra blir du belönad med extra poäng. Och vissa nivåer har till och med speciella villkor för att avancera, som att kunna avsluta innan timern går ut. Detta håller saker och ting fräscha och utmanande och naturligtvis roliga.

Slappna av med ett roligt spel solitaire när du spelar Solitaire TriPeaks Garden på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja korten och interagera med de olika spelelementen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Solitaire TriPeaks Garden? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.