Adventure Drivers

Världen i Adventure Drivers är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Adventure Drivers, ett av våra bästa bilspel!

Åk till en avlägsen ö och upplev ett äventyr som du bara kan uppleva en gång i livet. Vad som väntar dig här är en galen 2D biltävling där berömmelse, ära och skatter står på spel! Börja med en långsam men pålitlig gammal hippieminibuss och oroa dig inte för att krascha den, för alla fordon i spelet är oförstörbara! Tävlingarna blir mer och mer spännande när bomber exploderar, bilar välter eller andra förare, som är lika fast beslutna att vinna, bara rusar förbi dig. Håll alltid utkik efter alla utmaningar som väntar och var redo att hoppa över hinder, samla mynt, skattkistor och olika powers ups, och försök att träffa accelerationspilarna för att få en fartökning.

För den där extra fartökningen kan du använda din nitro eller andra godsaker som du fått på vägen. Utforska ön och lås upp nya utmaningar, samtidigt som du låser upp andra bilar och olika andra uppgraderingar. Uppdraget är enkelt, vinn alla 30 banor. Har du vad som krävs?

Liknande spel:

Gillade du Adventure Drivers? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.