Barbie Princess Of Elements

Världen i Barbie Princess Of Elements är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Princess Of Elements, ett av våra bästa klä på spel!

Var kreativ och låt dig inspireras av element som finns i naturen och skapa specifika och fantastiska looks med vatten, eld och jord i åtanke. I det här spelet måste du skapa tre olika outfits för den blonda skönheten. Börja det här härliga spelet med att utforska det första elementet, vattnet. Hon kan bära vitt, blått och silver och hennes hår kan vara lockigt precis som vattnets vågor. Du kan prova en blå klänning med silkeslent tyg, lägg till silverkronan och ett par vackra örhängen. Nästa look inspirerad av elementen är eldlooken och för den här looken ska du prova fin makeup och röda färger för läppar och ögonlock. En söt rosa rouge och svart mascara blir perfekt. När det gäller klädseln kan du prova den fantastiska röda klänningen med eldelement och detaljer. Den sista fantastiska outfiten är den jordiska. Du kan prova olika gröna klänningar med bruna mönster på dem och matchande skor med höga klackar. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Princess Of Elements? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.