Block Puzzle Jewel

Världen i Block Puzzle Jewel är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Block Puzzle Jewel, ett av våra bästa hjärnspel!

Sätt hjärnan i arbete när du spelar Block Puzzle Jewel på Hetaspel.se och försök att ordna brädet så att du skapar linjer från den ena kanten av brädet till den andra. Block Puzzle Jewel är inte ett spel där du måste reagera snabbt och undvika fiender, utan utmaningen ligger i hur du kan tänka framåt och planera dina drag. I Block Puzzle Jewel måste du placera block som har alla möjliga slumpmässiga former på ett sådant sätt att de bildar en rak linje från den ena sidan till den andra.

Varje nytt block som du placerar kan förändra brädet helt och hållet, så tänk noga efter innan du bestämmer dig för var du vill placera nästa block. Du kan bara se de tre nästa blocken, så tänk alltid på vad ditt nästa drag eventuellt kan bli. Det finns en viss slumpmässighet i Block Puzzle Jewel, och för att inte fastna måste du ta hänsyn till att du inte helt kan kontrollera vilka pjäser du får härnäst. Om du behöver lite extra hjälp kan du använda de mynt som du samlar in under din spelomgång för att rotera blocken, men förlita dig inte för mycket på dessa föremål.

Block Puzzle Jewel kan vara ett utmärkt val om du letar efter ett avkopplande, men också engagerande spel på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja blocken och flytta musen runt för att välja var du vill placera dem. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på spelelementen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Block Puzzle Jewel? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.