Butterfly Shimai

Världen i Butterfly Shimai är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Butterfly Shimai, ett av våra bästa hjärnspel!

Med sina vackra fjärilsmönster, avslappnande färger och spelupplägg är Butterfly Shimai ett utmärkt spel för att hjälpa dig att slappna av och varva ner. Allt du behöver göra är att matcha två fjärilsvingar som är av samma typ, och sedan glädjande titta på när en majestätisk fjäril plötsligt dyker upp och flyger iväg från brädet. Butterfly Shimai ger en viss utmaning i sina regler, så du måste se till att de matchningar du gör inte blockeras av andra vingar. Men även här kan du få hjälp, eftersom du kan aktivera alla möjliga användbara föremål som hjälper dig i din strävan att befria fjärilarna.

Genom sina intrikata animationer och sin grafik är Butterfly Shimai ett utmärkt spel som hjälper dig att slappna av. Även om det finns en tidsbegränsning ger varje ny matchning du gör värdefulla extra sekunder, så ju bättre du är på att hitta paren, desto mer tid har du till ditt förfogande. Förutom att hjälpa dig att slappna av kan ett spel som Butterfly Shimai också hjälpa dig att träna ditt tålamod och din minnesförmåga. Och även om du kommer till en punkt där tiden tar slut kan du alltid försöka igen, och samma roliga spelande kommer snart att återupptas.

Slappna av och ha kul när du spelar Butterfly Shimai på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja fjärilsvingarna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dem istället.

Liknande spel:

Gillade du Butterfly Shimai? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.