Classic Nonogram

Världen i Classic Nonogram är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Classic Nonogram, ett av våra bästa hjärnspel!

Njut av ett roligt och färgglatt pusselspel på Hetaspel.se och försök att lösa en mängd nonogram när du provar Classic Nonogram. Även om de inte är lika kända som andra typer av pusselspel kommer dessa roliga pussel att utmana ditt sinne och ge dig en rejäl dos av skoj. Som med de flesta pusselspel kan Classic Nonogram vara ett utmärkt val om du vill luta dig tillbaka och slappna av, och du vill inte riktigt engagera dina reflexer för mycket. Med ett stort antal nivåer, var och en av dem grupperad i olika svårighetsgrader, kan Classic Nonogram underhålla dig i flera timmar i sträck.

För att vinna en nivå i Classic Nonogram måste du fylla rutnätet på skärmen korrekt. Varje nivå har ett annat rutnät att fylla i, och varje nivå har sina egna krav. Ovanför varje kolumn och bredvid varje rad finns ett nummer, och detta nummer representerar hur många av de tomma cellerna som måste fyllas. Du kan avgöra vilka som måste fyllas genom att räkna ut en sortering korsningen av just den kolumnen eller raden, eftersom varje cell finns i en specifik rad eller kolumn. Om en kolumn till exempel har fyra celler och siffran fyra står ovanför den kan du snabbt avgöra att alla cellerna måste fyllas. Om en rad har en trea bredvid sig, men det finns totalt fyra tomma celler på den raden, kan du vara säker på att en cell från den tidigare nämnda kolumnen kommer att fyllas. Genom att tillämpa denna logik bör du kunna klara av alla nivåer från Classic Nonogram. Om du gör ett misstag kan du vara lugn, för du kan göra upp till totalt tre misstag innan du måste börja om på nytt. För att välja om du vill fylla en cell eller markera den som tom måste du växla mellan dessa två lägen genom att vända på knappen som finns längst ner på skärmen.

Lös pussel från Classic Nonogram på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja celler och andra olika element på skärmen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Classic Nonogram? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.