Unblock Cube 3D

Världen i Unblock Cube 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Unblock Cube 3D, ett av våra bästa hjärnspel!

Upplev ett roligt och avkopplande spel och sätt ditt minne och din spatiala medvetenhet på prov när du spelar Unblock Cube 3D på Hetaspel.se. I det här 3D-spelet måste du ta bort alla små kuber från spelplanen. Var och en av dessa kuber har en pil på sig som anger i vilken riktning de kommer att gå om du trycker på dem. Ibland är deras väg blockerad, och du måste se till att du tar bort alla hinder från vägen, eftersom blocken bara kan röra sig i den riktning som pilen pekar mot.

3D-grafiken från Unblock Cube 3D gör det möjligt för dig att flytta runt kuben och ta reda på vilka kuber du kan ta bort och vilka du inte kan. Du kan också ta reda på hur du kan rensa en viss väg för andra kuber. Med massor av nivåer och nivåkonfigurationer att prova är Unblock Cube 3D ett utmärkt val när du vill ha ett avkopplande spel. Dessutom blir nivåerna allt svårare allteftersom du avancerar i spelet, men förutom att du får din erfarenhet och kunskap om Unblock Cube 3D att avancera, får du också ett användbart föremål som gör att du kan vända riktningen på alla kuber som placeras på spelplanen. Detta drag kan vara precis vad du behöver för att lösa pusslet.

Hitta rätt sätt att rensa kuberna när du spelar Unblock Cube 3D på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Klicka med vänster musknapp på kuberna för att flytta dem i den riktning som pilen pekar mot. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dem istället.

Liknande spel:

Gillade du Unblock Cube 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.