Woblox

Världen i Woblox är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Woblox, ett av våra bästa hjärnspel!

I Woblox testas din förmåga att organisera och planera, och om du tycker om att packa väskor eller något annat är det här spelet för dig. Med sina lättförståeliga regler och sin avslappnande karaktär är Woblox perfekt när du vill koppla av, men också stimulera din hjärna på ett roligt och engagerande sätt. Och eftersom det i Woblox inte finns något immiment hot om några otäcka fiender som kan komma att attackera dig, kan du spela utan någon form av extra press.

I Woblox måste du flytta runt några träbitar på ett bräde så att den träbit som har en grön färg kan lämna skärmen i den riktning som pilarna anger. Enkelt, eller hur? Även om det kan verka så, så kommer du i det ögonblick du startar spelet och försöker planera rutten att upptäcka hur begränsade dina rörelser är och hur varje rörelse du gör förändrar saker och ting drastiskt. Och om du inte planerar rätt kommer du inte att ta dig till nästa nivå. Träbitarna kan bara glida antingen i sidled eller upp och ner. Allt beror på i vilken riktning de är vända. Och även om ditt utrymme för att placera bitarna är lite begränsat, innebär detta också att du snabbt kan prova alla möjliga konfigurationer, tills du hittar rätt väg ut. Men när du väl är klar med nivån kommer du att känna dig väldigt smart.

Besök Hetaspel.se när du vill ha ett roligt spel som får dig att tänka, men som också är avkopplande, när du provar Woblox.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator använder du musens vänstra musknapp för att välja och dra träbitarna. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen och håller fingret nedåt för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Woblox? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.