Stack Tower

Världen i Stack Tower är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stack Tower, ett av våra bästa hjärnspel!

Placera block i olika former och storlekar för att bygga en struktur som sträcker sig mot himlen i Stack Tower, ett roligt pusselspel där det är viktigt att kunna bedöma stabiliteten hos en struktur och att kunna ta kalkylerade risker för att vinna nivån. Du kommer inte att veta vilken typ av block du måste placera härnäst, så se till att du för varje placering tar hänsyn till detta faktum. Ett enda misstag innebär en omedelbar omstart av nivån. När allt kommer omkring vill du inte heller ha enorma block som faller från himlen.

När du väl lärt dig reglerna i Stack Tower blir varje gång du placerar ett block en spännande upplevelse, eftersom du måste anpassa dina byggplaner efter vilka bitar du får. Men oavsett hur din slutliga konstruktion ser ut kommer du alltid att släppa en suck av lättnad när du ser att du närmar dig mållinjen och kan placera det sista blocket, utan några katastrofala konsekvenser. Genom en mängd olika unika nivåer kommer Stack Tower att få dig att överväga varje drag du gör, men denna utmaning är en av de viktigaste ingredienserna till varför spelet är roligt att spela. Musiken och grafiken kombineras också för att skapa en avkopplande upplevelse.

Skapa intressanta strukturer i Stack Tower och slutför alla nivåer när du spelar det på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att välja var du vill placera blocket och tryck på vänster musknapp för att lägga nästa bit.

Liknande spel:

Gillade du Stack Tower? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.