Rope Bawling 2

Världen i Rope Bawling 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rope Bawling 2, ett av våra bästa hjärnspel!

Har du någonsin försökt spela bowling med ett rep? Den här uppföljaren till det numera berömda Rope Bawling har ännu fler nivåer där du kan testa dina bowlingkunskaper. Målet är detsamma som alltid, du måste klippa av repet som håller bowlingkulan och sedan styra den på ett sådant sätt att den slår alla käglor. Detta är svårare än väntat, och Rope Bawling 2 lägger till ännu fler, nya sätt för dig att testa dina färdigheter.

Om du trodde att nivåerna i Rope Bawling inte räckte till har Hetaspel.se precis vad du har bett om: Rope Bawling 2, fortsättningen på det populära och roliga pusselspelet, som ger dig de klassiska reglerna som du redan känner till och älskar, samtidigt som du lägger till nya element som ger spelet nya nivåer av roligheter. Premissen förblir densamma, och du måste fortfarande slå omkull bowlingkäglorna som är placerade på olika plattformar på nivån, men du slår omkull dem med hjälp av ett rep, gravitationens kraft (som du till och med kan aktivera och inaktivera för att lösa pusslen) och lite kreativt tänkande.

Den här gången finns det nya hinder och du kan till och med styra gravitationen. Detta tillför ett helt nytt lager till spelet, och det ger dig ett fantastiskt utbud av idéer att utforska och pröva. Om du brinner för bowling kommer du att tycka att Rope Bawling 2 är väldigt roligt och dessutom väldigt kreativt och roligt.

Varje nivå är annorlunda än den föregående och de höjer insatsen när det gäller svårighetsgraden. Vilket är det som gör Rope Bawling 2 till ett så uppslukande och engagerande spel, det är otroligt roligt och ett av de bästa spelen att testa dina bowlingkunskaper på. Du kan spela Rope Bawling 2 just nu på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att klippa repet och interagera med knapparna om du använder en dator, eller tryck eller svep på skärmen om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Rope Bawling 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.