Rope Bawling

Världen i Rope Bawling är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rope Bawling, ett av våra bästa hjärnspel!

Rope Bawling är ett intressant och roligt arkadspel med en enkel utgångspunkt. Du har bowlingskålen någonstans uppe i luften, och du måste klippa repet för att skicka den mot dessa käglor. Du måste ta bort alla dessa käglor från brädet eller åtminstone slå ner dem, beroende på nivå. Detta är det rätta sättet att vinna, och det ger ett mycket engagerande och unikt spelupplägg.

Spelet har dussintals nivåer och varje gång har du en ny utgångsposition. Bollen kan hänga rakt upp, eller så kan den faktiskt röra sig på grund av hur den hänger i repet. Det är en spännande och trevlig, rolig upplevelse för alla som inte bara vill se hur många käglor de kan slå, utan också experimentera och försöka ta bort alla käglor från brädet.

Om du fastnar efter ett misslyckat bowlingbollskast kan du alltid försöka igen. Rope Bawling erbjuder obegränsat antal försök för varje nivå. Det betyder att du kan experimentera, prova nya strategier och se vad som fungerar. Du kan börja spela Rope Bawling just nu på Hetaspel.se, så det är en bra idé att ge det en chans och testa dina bowlingkunskaper på ett helt nytt sätt.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att klicka och svepa om du använder en dator eller svep bara över skärmen om du spelar från en mobil enhet för att klippa av snöret som håller fast bowlingkulan. Klipp av det vid rätt tidpunkt och använd gravitationens kraft för att slå alla bowlingbollar som är placerade på plattformarna.

Liknande spel:

Gillade du Rope Bawling? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.