Knot Logic

Världen i Knot Logic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Knot Logic, ett av våra bästa hjärnspel!

Knot Logic är ett spel där du måste slutföra olika pussel genom att kombinera knutar och uppfylla den slutliga designen. Att lista ut hur man löser varje knutdesign är uppslukande och roligt, det kräver mycket kritiskt tänkande och det är en av dessa fantastiska upplevelser som du inte vill missa. Knot Logic har massor av nivåer som du kan använda för att testa din förmåga att lösa pussel, och allt du behöver göra är att prova nya saker.

Knot Logic är ett av de spel där varje nivå kommer med sitt unika utbud av innovationer och komplexitet. Din roll är att avslöja hur du kan slutföra en design med utgångspunkt i ett enda block. Knot Logic förbättrar inte bara din kreativitet, utan tänjer alltid på gränserna för att förnya och skapa nya lösningar i ditt sinne.

Endast en av dem är rätt, så med massor av försök och misstag kan du slutligen lösa varje pussel. Och med dussintals fantastiska pussel att prova är Knot Logic alltid här för att testa dina färdigheter och förbättra dem på ett spännande och kreativt sätt. Kolla in det nu och ge det en chans, Knot Logic är ett av dessa otroliga, spännande spel som du inte vill missa, bara på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Klicka på de sexkantiga formerna för att placera dem på rätt plats så att de bildar ett sammanhängande snöre.

Liknande spel:

Gillade du Knot Logic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.