Pipe Mania

Världen i Pipe Mania är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pipe Mania, ett av våra bästa hjärnspel!

Pipe Mania är ett spännande, roligt och underhållande pusselspel där du har dussintals olika nivåer att spela igenom. Idén är alltid densamma, du måste koppla ihop rören och leda vattnet mot din destination. Även om det börjar lätt blir Pipe Mania alltmer utmanande och du kommer att få testa dina färdigheter när du kopplar ihop rören på det sätt du vill.

Vissa av nivåerna har en mängd olika sätt du kan slutföra dem på, vilket ytterligare bidrar till spelupplevelsen och det roliga som du kan ha här. I Pipe Mania är ingen nivå den andra lik, och varje gång får du prova något nytt och testa dina färdigheter. Pipe Mania är ett spel som får dig att tänka, vilket ger en hel del glädje och roliga stunder i blandningen.

Varje nivå har sin egen lösning, och spelet kommer ständigt att föra in nya utmaningar som du måste uppfylla. Det är möjligt att göra om varje nivå så många gånger du vill. Så även om en av nivåerna är svår, kommer det inte att vara något problem, eftersom du kommer att kunna slutföra den så småningom.

Pröva dina pussellösningsförmågor och se hur långt du kan komma i Pipe Mania, endast på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Välj rätt inriktning på röret genom att trycka på det tills det pekar på ett sådant sätt att vätskan kan flöda fritt från den ena änden till den andra.

Liknande spel:

Gillade du Pipe Mania? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.