Hex Takeover

Världen i Hex Takeover är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hex Takeover, ett av våra bästa hjärnspel!

Om du är sugen på ett taktiskt spel som schack eller Go har du kommit till rätt ställe. Hetaspel.se har många spel som är precis vad du behöver när du vill spela ett taktiskt spel.

I Hex Takeover måste du utarbeta rätt strategi för att göra alla brickor i nivån gula, genom att placera dem på rätt ställen och genom att ta dem från din motståndare, som kommer att göra allt i sin makt för att stoppa dig.

För att ta alla platser från brädet måste du välja dina enheter under din tur och antingen hoppa eller klona brickorna för att vända dem till din sida. Dessa färdigheter har olika effekter och du måste ta hänsyn till varje färdighets styrka och svaghet.

I Hex Takeover sätts din tankeförmåga och inte dina reflexer på prov. Du kan spela spelet i din egen takt, vilket gör det till en ganska avkopplande upplevelse.

Upptäck den vinnande strategin i Hex Takeover och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Hex Takeover? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.