Block Champ

Världen i Block Champ är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Block Champ, ett av våra bästa hjärnspel!

I Block Champ har du möjlighet att ordna de block som du får på ett sådant sätt att de bildar en rak linje av block från den ena änden till den andra. Så det är ungefär som Tetris, men utan den extra pressen av snabbt fallande bitar som du snabbt måste räkna ut var de måste falla.

Men låt inte detta få dig att tro att Block Champ är ett lätt spel. Tvärtom, eftersom brädans konfiguration ibland verkligen lämnar dig utan någon aning om hur du ska gå vidare. För att hjälpa dig finns det några block med en blixtbricka på dem, och om du kan placera två blixtbrickor på samma linje kommer en stor blixt att dyka upp som förstör hela linjen. Gör detta strategiskt så kan du få fler poäng. Å andra sidan finns det vissa brickor som du måste eliminera två gånger för att de ska försvinna, så var alltid medveten om deras position.

Spela ett unikt spel som tar formeln från Tetris och förvandlar den till något lite annorlunda när du spelar Block Champ på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Block Champ? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.