Sorting Sorcery

Världen i Sorting Sorcery är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sorting Sorcery, ett av våra bästa pusselspel!

Kaos råder i det mystiska magiska slottet på Hetaspel.se när du spelar Sorting Sorcery, där du får besöka en nyckfull värld där krukor, kristaller, svampar och en mängd förtrollade ingredienser är utspridda slumpmässigt och väntar på att en skicklig trollkarl ska återställa ordningen. Det är en förbryllande situation, men frukta inte, för din organisatoriska skicklighet är nyckeln till att reda ut denna magiska röra. På varje nivå i Sorting Sorcery ställs du inför en unik utmaning: att arrangera om de förhäxade föremålen och återställa harmonin i slottets förråd. Klockan tickar, men låt inte brådska fördunkla ditt omdöme. Här är det effektivitet som gäller, för ju färre drag du gör, desto bättre kommer du att behärska de mystiska konsterna.

När du dyker djupare in i det förtrollade slottet kommer du att stöta på en mängd häxiga, spöklika och rent av mystiska ingredienser. Från bubblande kittlar till skimrande kristaller - varje föremål har sitt eget pussel att lösa. Men frukta inte, orädda trollkarl, för med noggrann planering och en gnutta magi kan du få tre stjärnor på varje nivå och visa dig vara den ultimata sorteraren av trolldom. Naturligtvis bidrar grafiken och ljuden mycket till den övergripande atmosfären i Sorting Sorcery, och du kommer snabbt att dras in i den magiska atmosfär som spelet har förberett. Och även om sorteringen ibland kan bli svår, särskilt på de senare nivåerna, kommer det förtrollande och avkopplande spelet att visa sig vara ett bra sätt att koppla av.

Med femtio nivåer av magiskt kaos att erövra utlovar Sorting Sorcery timmar av underhållning för både häxor, trollkarlar och pusselentusiaster. Så vässa dina trollstavar, damma av dina trollformelsböcker och förbered dig för att ge dig ut på ett sorteringsäventyr på Hetaspel.se. Det magiska slottet väntar, och bara du kan återställa ordningen i dess mystiska salar.

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att välja ett föremål på hyllorna och klicka på en tom plats på en annan hylla för att placera det föremål du har valt. Tryck på dessa föremål om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Sorting Sorcery? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.