Flip Out

Världen i Flip Out är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Flip Out, ett av våra bästa hjärnspel!

Flip Out är mer än bara ett spel där du måste matcha bilder som är likadana. Som namnet antyder vänder det genren på huvudet och introducerar något nytt och ber dig matcha bilder som är under vissa villkor. På så sätt tränar Flip Out inte bara ditt minne utan även din kunskap och din förmåga att göra kopplingar mellan liknande ämnen.

Du kan till exempel bli ombedd att matcha utrustning som tillhör samma sport, eller matcha kortfärger, så var beredd på nya regler för varje ny nivå.

Med en mängd olika nivåer, var och en med unika villkor att uppfylla, kan du förvänta dig oräkneliga timmars underhållning med Flip Out. Så kom över till Hetaspel.se och se hur många matchningar du lyckas med.

Liknande spel:

Gillade du Flip Out? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.