Arrower

Världen i Arrower är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Arrower, ett av våra bästa hjärnspel!

Arrower är ett spännande spel där ditt fokus är att använda pilar för att förgöra fiender. Det kommer inte att bli lätt eftersom det alltid finns utmaningar som du måste möta. Varje ny nivå kommer med sin egen andel av distinkta utmaningar som du måste möta. Bara det gör det otroligt givande och roligt. Varje gång du spelar Arrower kommer du att bli förvånad över den kvalitet och de spännande idéer som kommer till bordet.

I Arrower har du 2 kapitel, vart och ett med flera nivåer att spela igenom. Det är därför det är ett utmärkt spel att kolla in det, eftersom det erbjuder en mycket engagerande upplevelse, samtidigt som det erbjuder något kreativt och innovativt. Bara det är något som hjälper till att flytta gränserna på ett mycket bra sätt hela tiden.

Vad du kommer att gilla med Arrower är att spelet är mycket intressant att gå igenom och det fortsätter att stå ut som en av de bästa upplevelserna där ute när det gäller bågskytte. Det faktum att du kan testa en mängd olika unika utmaningar är fantastiskt, och du kommer att bli förvånad över det roliga spelet och de spännande idéerna som tas med i spelet. Du kan spela Arrower just nu på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Välj den gula pilen, antingen med hjälp av vänster musknapp om du använder en dator eller tryck på den om du använder en mobil enhet, för att styra den mot den gula rutan. Pilen kommer att röra sig i den riktning den pekar (uppåt, vänster, höger eller nedåt). Längs vägen kan du också använda olika specialrutor för att hjälpa pilarna att hitta rätt väg, som att ändra riktningen de pekar mot eller genom att fungera som en vägg som blockerar deras väg.

Liknande spel:

Gillade du Arrower? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.