Drop The Number

Världen i Drop The Number är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Drop The Number, ett av våra bästa hjärnspel!

Drop The Number är ett roligt spel som är en kombination av flera klassiker och lånar spelmekanik från spel som Tetris, Threes eller 2048. Sättet som blocken faller på brädet påminner säkert om det älskade Tetris-spelet, medan spelets huvudmål påminner om hitsen Threes eller 2048. För att få poäng i Drop The Number måste du kombinera de bitar som har samma nummer. När du lyckas med detta smälter de samman och skapar ett större nummer som du i sin tur måste kombinera med en pjäs med samma värde.

Utmaningen i spelet kommer från att hitta vilka bitar du ska fokusera på härnäst, och när de sakta sjunker ner kan du känna hur pressen ökar. Du måste ta hänsyn till deras nuvarande position, liksom positionen för de angränsande brickorna och deras värden. I Drop The Number kommer planering i förväg att leda dig till seger. Och du har inte lyxen att tänka för mycket på ditt nästa drag, eftersom brickorna långsamt avancerar, och när de väl har lagt sig på botten av skärmen kan du inte längre ändra deras riktning. Ju längre du kommer i en runda, desto mer måste du väga varje beslut, eftersom det blir svårare att kombinera bitarna. Men denna långsamma ökning av utmaningen garanterar mer roligt.

Spela ett spel som kombinerar två klassiker när du väljer Drop The Number på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du använder en dator trycker du på vänster musknapp för att välja på vilken bana du vill att den aktuella pjäsen ska falla till. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att välja banor.

Liknande spel:

Gillade du Drop The Number? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.