Bouncy Dunks

Världen i Bouncy Dunks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bouncy Dunks, ett av våra bästa arkadspel!

Bouncy Dunks är en smart kombination av basketboll och det legendariska spelet Breakout, och det fungerar så bra att du är förvånad över att det tog så lång tid för någon att komma på det. I Bouncy Dunks måste du använda din paddel för att styra bollen genom en av de två korgarna på vardera sidan av skärmen.

Bollen kommer från ett av de tre tornen från toppen av skärmen, och du vet aldrig från vilket torn du kan förvänta dig att bollen ska komma. Inte bara det, utan du vet aldrig hur många bollar som kan dyka upp från en kanon. Bouncy Dunks är definitivt ett spel där snabba reflexer ger dig högsta poäng.

Njut av ett annat fantastiskt och unikt spel på Hetaspel.se och få flest poäng i Bouncy Dunks!

Liknande spel:

Gillade du Bouncy Dunks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.