Box Run

Världen i Box Run är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Box Run, ett av våra bästa pusselspel!

Sätt din tankeförmåga på prov och lär dig nivåernas invecklade lager när du spelar Box Run på Hetaspel.se. I det här roliga pusselspelet måste du hitta vägen till slutet av nivån genom att försiktigt manipulera de spakar och knappar som finns utspridda överallt och flytta dig från en plattform till en annan. Dessa plattformar kan i princip betraktas som öar, och du måste överbrygga luckorna på kreativa sätt, samtidigt som du ser till att du inte faller ner i avgrunden nedanför. För att göra saken ännu mer intressant är sättet du rör dig på ganska begränsat, eftersom du bara kan rulla på sidorna. Detta får dig verkligen att tänka mycket på hur du ska röra dig, särskilt eftersom du för att avsluta nivån måste falla genom en liten klyfta.

Under nivåerna introduceras fler och fler mekanismer och utmaningar för dig, och du måste snabbt anpassa dig till den skiftande miljön och reglerna. Detta garanterar att spelet håller dig vid gott mod så länge som äventyret i Box Run varar. Även om det kan finnas situationer då du verkligen kommer att klia dig i huvudet och det kommer att ta lite tid att hitta lösningen, kommer tillfredsställelsen du får när du till slut hittar lösningen oftast att vara värd det. Som i de flesta saker är uthållighet nyckeln, och i Box Run får du träna denna viktiga muskel.

Lös miljöpussel när du spelar Box Run på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Svep över skärmen med vänster musknapp för att flytta rutan eller tryck på pilarna på skärmen. Om du spelar från en mobil enhet kan du också trycka på dessa knappar för att röra dig.

Liknande spel:

Gillade du Box Run? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.