Sliding Slide

Världen i Sliding Slide är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sliding Slide, ett av våra bästa pusselspel!

Om du gillar pusselspel kommer Sliding Slide garanterat att ge dig en utmanande och rolig upplevelse. I det här skjutbara pusselspelet ska du ordna om pusselbitarna för att skapa den oskramlade versionen av ett visst landskap. Som titeln antyder måste du i Sliding Slide flytta bitarna runt på brädet. Det betyder att du inte bara kan välja vilken del du vill och placera den på brädet. Du måste noggrant arrangera om brädet varje gång du vill göra ett drag. Detta ökar utmaningen, för även om du kanske kommer på lösningen i Sliding Slide är det kanske inte så trivialt att komma fram till den lösningen.

Sliding Slide har en mängd olika nivåer där du kan träna ditt minne och din logiska förmåga, och inte nog med det, du kan välja mellan tre svårighetsgrader för varje pussel du vill lösa. Skillnaden mellan dessa svårighetsgrader ges av antalet bitar som du måste glida runt. Naturligtvis ökar utmaningen avsevärt om du har fler glidande pusselbitar. Samtidigt kan det också öka tillfredsställelsen för varje nivå du löser. Du behöver naturligtvis inte börja med att lösa ett svårt pussel, du kan arbeta dig upp till denna svårighet.

Njut av ett roligt spel som sätter ditt tålamod och din organisationsförmåga på prov på Hetaspel.se och prova Sliding Slide.

Hur man spelar

Klicka med vänster musknapp eller tryck på skärmen (om du använder en mobil enhet) för att flytta runt pusselbitarna.

Liknande spel:

Gillade du Sliding Slide? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.