Merge & Decor

Världen i Merge & Decor är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Merge & Decor, ett av våra bästa pusselspel!

Spela ett roligt pusselspel på Hetaspel.se, med alla möjliga hushållsartiklar, när du väljer Merge & Decor. I det här spelet är din uppgift att skanna av brädet och kombinera föremål av samma typ. När du hittar dem blir de till något nytt, som bara kan kombineras med ett liknande föremål. Saker och ting börjar enkelt, men efter ett tag kan det bli ganska komplicerat att slå ihop föremålen, och du kommer snart att se dig själv klia dig i huvudet över några av de situationer du hamnar i. Tack och lov finns det också föremål som har speciella effekter på spelplanen och på andra föremål, som föremål som kan ge upphov till andra föremål, vilket kan hjälpa dig ur knipan när du har problem med att hitta par.

Och ju fler föremål du upptäcker i Merge & Decor, desto mer spelutrymme låser du upp. Denna process är ganska explosiv, och de bräddelar som tidigare var låsta exploderar på ett spektakulärt sätt och gör plats för nya föremål som placeras i deras ställe. Långsamt, när du börjar hantera fler och fler föremål, ökar brädans storlek, och efter några rundor är hela brädet upplåst, vilket ger dig mer utrymme att spela, men också fler utmaningar, eftersom du måste ta hänsyn till alla dessa extra möjligheter. Tack och lov är atmosfären i Merge & Decor ganska uppsluppen, vilket gör spelet ganska avkopplande.

Testa ditt minne och njut av en avkopplande upplevelse på Hetaspel.se när du spelar Merge & Decor.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja brädetaljerna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Merge & Decor? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.