Detective Loupe Puzzle

Världen i Detective Loupe Puzzle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Detective Loupe Puzzle, ett av våra bästa pusselspel!

Hjälp detektiv Loupe att lösa olika mysterier och avslöja hemligheter genom att lösa gåtor, hitta gömda föremål, upptäcka skillnader och alla möjliga andra saker som sätter din hjärna på prov. Ibland är saker och ting inte vad de först verkar vara i Detective Loupe Puzzle, och det är ditt jobb att flitigt försöka hitta lösningen på de mysterier som finns i den spännande världen av Detective Loupe Puzzle.

För att hitta de olika ledtrådarna som finns på varje nivå måste du ha tålamod och din uppmärksamhet på detaljer måste alltid vara på högsta nivå. Efter att ha undersökt varje scen bör du kunna lösa gåtan, men var beredd på att tänka utanför boxen, eftersom vissa fall kräver att du inte tar saker och ting för vad de är och läser mellan raderna. Ibland kommer Detective Loupe Puzzle att ge dig ledtrådar, eftersom detektiv Loupe har mycket erfarenhet på området och vissa detaljer dyker omedelbart upp och hans skarpa sinnen kommer att låta dig veta när så är fallet. Från att ta reda på vem som begått ett avskyvärt brott till att upptäcka vem som är paret, Detective Loupe Puzzle har många roliga scenarier som du måste lösa.

Lista ut olika mysterier och hjälp detektiv Loupe att lösa varje fall när du spelar Detective Loupe Puzzle på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar på en dator använder du vänster musknapp för att välja ledtrådar och olika andra spelelement. Håll in vänster eller höger musknapp för att använda förstoringsglaset. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Detective Loupe Puzzle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.