Nonogram Jigsaw

Världen i Nonogram Jigsaw är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Nonogram Jigsaw, ett av våra bästa pusselspel!

Ett roligt och avkopplande, om än ibland ganska utmanande, pusselspel väntar dig på Hetaspel.se när du väljer Nonogram Jigsaw. Som namnet antyder följer det här spelet reglerna för ett nonogrampussel, där du måste fylla eller lämna tomma celler på ett rutnät enligt vissa siffror. Dessa siffror visar de rad- och kolumnregler som du måste följa, och för att uppfylla villkoret för en viss nivå måste du se till att du uppfyller alla krav. Ju större rutnätet blir, desto mer komplicerat blir pusslet, men även din tillfredsställelse blir större när du lyckas avsluta en nivå och låsa upp den sista bilden. Eftersom nonogram är bildlogiska pussel kan du naturligtvis ibland lista ut hur du ska måla rutnätet genom att räkna ut vilken bild cellerna kan avbilda. Så som en extra bonus kan Nonogram Jigsaw också förbättra dina teckningsförmågor.

Förutom fördelen med att slappna av kan du också träna din hjärna när du löser dessa pussel, och du kan med tiden se positiva kognitiva effekter. Och eftersom vissa nivåer kan vara mer gåtfulla än andra har Nonogram Jigsaw ett hjälpsamt tipsalternativ som du kan använda för att visa dig vägen om du någon gång fastnar. Var inte rädd för att använda den när du behöver hjälp. Spelet har två lägen som du måste växla mellan, i ett av dem måste du markera de celler som ska fyllas, medan du i det andra läget anger vilka celler som ska lämnas tomma. Om kolumnen eller raden har två siffror istället för en måste du lämna en tom cell mellan dem. Detta lägger till ytterligare ett lager av komplexitet, men när du väl börjar få grepp om saken blir det mycket lättare att lösa nonogram. Och att se den slutliga bilden som du har ritat är en stor belöning för dina mentala ansträngningar.

Slappna av och träna ditt sinne med ett annat roligt pusselspel på Hetaspel.se när du spelar Nonogram Jigsaw.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja spelets element, för att interagera med rutnätet eller för att växla mellan de två lägena. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället för att använda musknappen.

Liknande spel:

Gillade du Nonogram Jigsaw? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.