Wood Block Puzzle 2

Världen i Wood Block Puzzle 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Wood Block Puzzle 2, ett av våra bästa pusselspel!

Ordna träklossarna och koppla av med Wood Block Puzzle 2, ett roligt pusselspel där du måste planera hur du ska ordna brädet om du vill få höga poäng. En bra strategi är nyckeln till att vinna i Wood Block Puzzle 2, och du måste ta hänsyn till de aktuella blocken som finns på brädet, samt titta på höger sida av skärmen för att se vilka block som kan placeras härnäst, om du vill göra antingen en komplett vertikal eller horisontell linje över brädet. Genom att skapa denna linje kommer du att eliminera alla träklossar som bildar den, vilket ger dig värdefulla poäng. Ju fler linjer du slutför, desto högre poäng får du förstås.

Wood Block Puzzle 2 Spelplanen väcks till liv av vacker stiliserad grafik och uppmuntrande ljud, och alla animationer får verkligen brädet att kännas levande. Reglerna är dessutom så enkla att du kan klämma in en runda på Wood Block Puzzle 2 när du har en stund över, och ändå få fördelarna med att sätta din logik på prov. Och även om reglerna är lätta att lära sig ska du inte tro att du bara kan placera träblocken slumpmässigt, för när det inte finns några fler tomma platser att placera dessa block på brädet är spelet över. Och du kan inte rotera runt några block. Lyckligtvis kan du, även om du förlorar rundan, försöka igen och nästa gång kanske din strategi blir bättre. Men spänningen i att kunna rensa en rad block efter att du trodde att det var oundvikligt att förlora är något som alltid kommer att vara roligt och ge dig glädje.

Koppla av på Hetaspel.se med ett avkopplande pusselspel när du provar Wood Block Puzzle 2.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja det block som du vill placera på brädet. Medan du håller vänster musknapp intryckt drar du det i det tomma utrymmet på brädet. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället för att använda musen.

Liknande spel:

Gillade du Wood Block Puzzle 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.