The Lasso of Fortune

Världen i The Lasso of Fortune är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Lasso of Fortune, ett av våra bästa pusselspel!

Förbered dig på att utforska och se till att du är redo att ta dig igenom de farliga grottorna som väntar dig i The Lasso of Fortune, ett pusselspel som bygger på dina färdigheter i navigering och hantering av ett rep, som är det enda som står mellan dig och de skatter du vill samla in, och även det enda som håller dig borta från farorna i nivåerna. När du försöker nå din destination har upptäcktsresanden i The Lasso of Fortune placerat repet på olika strategiska platser, och du måste försiktigt klippa repet på ett sådant sätt att du dinglar bort från faran och närmare antingen nyckeln, som tar dig till nästa nivå, eller mynten som du kan samla in.

Medan du går längre ner i grottan kan alla slags fällor och faror komma i din väg, och du måste anpassa dig om du vill lyckas. I vissa nivåer måste du till exempel undvika enorma snurrande sågar, eller i andra nivåer kan du inte klippa av vissa delar av repet, eftersom det är gjort av ett starkare material.

För att avancera genom The Lasso of Fortune måste du korrekt förutsäga riktningen på dina svingar, så du måste bekanta dig med de unika egenskaper som karaktären och repet har. Men efter några få nivåer, när du lärt dig hur du ska röra dig i miljön, kommer du snabbt att svinga dig från en skatt till en annan.

Även om grottan du måste utforska är en ovänlig grotta som rymmer många faror, lyckas grafiken och ljudet förvandla The Lasso of Fortune s värld till en spännande plats, där varje nivå innebär en ny utmaning, men en utmaning som du kan övervinna.

Samla skatterna från nivåerna i The Lasso of Fortune när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp på det ställe där du vill skära av repet, om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen där du vill svepa repet.

Liknande spel:

Gillade du The Lasso of Fortune? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.