Number Match

Världen i Number Match är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Number Match, ett av våra bästa pusselspel!

Njut av ett pusselspel som utnyttjar det roliga som siffror kan ge när du provar Number Match på Hetaspel.se. Med roliga och lättförståeliga regler är Number Match ett utmärkt spel att ta upp och spela när du vill koppla av lite, men också för att utmana din hjärna. Målet är att rensa bort alla nummer från spelplanen, och du uppnår detta genom att antingen hitta matchande par eller genom att välja två nummer som summerar till 10. Låter enkelt, eller hur? Naturligtvis är saker och ting lite mer komplicerade än så här, men den här ökningen av utmaningen gör det verkligen mycket roligare också! För att uppfylla dessa två villkor måste du se till att dessa nummer ligger bredvid varandra. Detta ger en helt ny nivå av strategi till Number Match.

Om du någon gång fastnar kan du naturligtvis be om lite hjälp genom att trycka på glödlampsikonen, som visar dig ett möjligt giltigt drag som du kan prova. Och om du behöver fler nummer för att hjälpa dig att rensa brädet, se till att trycka på plus-ikonen för att skapa nya rader av nummer. Ju mer du avancerar genom nivåerna, desto svårare blir det, men eftersom reglerna förblir desamma har du alltid en chans att vinna. Det faktum att reglerna är enkla är bedrägligt och kan få dig att tro att Number Match är ett enkelt spel, men det faktum att siffrorna antingen måste ligga bredvid varandra eller inte ha några andra siffror mellan sig kan skapa riktigt komplicerade situationer, där dina logiska färdigheter verkligen kommer att testas. Men att räkna ut lösningen på ett sådant fall är värt den extra processorkraft som din hjärna måste använda för att lösa pusslet. Och detta gör förstås Number Match till en mycket rolig upplevelse.

Testa din logik och ha kul med siffror på Hetaspel.se och spela Number Match.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja siffrorna på brädet. Om du spelar från en mobil enhet trycker du istället på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Number Match? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.