2048 Legend

Världen i 2048 Legend är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 2048 Legend, ett av våra bästa pusselspel!

Den klassiska pusselupplevelsen, inspirerad av spelet Threes, finns till hands på Hetaspel.se när du väljer 2048 Legend. Med de regler som du kanske redan känner till är 2048 Legend ett utmärkt val om du vill ha en rolig utmaning som är lätt att plocka upp och försöka nå en hög poäng. Var bara försiktig, för när du väl har börjat en runda kan du få svårt att sluta spela. Även om det är bedrägligt enkelt i sin utformning måste varje drag du gör vara beräknat, eftersom ett enda feldrag kan förstöra dina chanser att slå dina tidigare poäng. För att få poäng i 2048 Legend måste du kollidera med två brickor som har samma nummer. Genom att göra detta ökar deras värde, ta bort en av brickorna och skapa en större bricka. Detta gör inte bara att du får mer utrymme att arbeta med, utan du kan också matcha dessa brickor med andra brickor. Men var försiktig, för varje gång du flyttar brickorna för att skapa matchningar flyttas alla brickor i samma riktning. I princip får du en ny brädkonfiguration för varje drag du gör.

Dessutom kommer varje svep du gör att skapa en helt ny bricka, så var medveten om detta, eftersom utrymmet är begränsat på brädet, och den nya brickan kommer alltid att vara en med lägsta möjliga siffra, och allteftersom du avancerar genom 2048 Legend och brickorna får ett högre värde blir det allt svårare att hantera brickorna med låga siffror och eliminera dem med ett högre värde. Ju bättre du spelar, desto svårare blir spelet. Men även om du förlorar kan du försöka igen för att slå ditt resultat. Med ett intressant pusselkoncept och lättförståeliga regler kan 2048 Legend vara ett bra val om du vill koppla av.

Njut av 2048 Legend på Hetaspel.se, och se hur många poäng du kan få i detta roliga pusselspel med siffror.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att klicka och svep i den riktning du vill att brickorna ska röra sig. Du kan också använda piltangenterna eller WASD för att flytta dem antingen uppåt, nedåt, till vänster eller höger. Om du använder en mobil enhet kan du svepa över skärmen med fingret för att flytta brickorna.

Liknande spel:

Gillade du 2048 Legend? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.