Farm Fun

Världen i Farm Fun är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Farm Fun, ett av våra bästa pusselspel!

Våren är här och Hetaspel.se har förberett många roliga spel som är perfekta att spela under denna säsong. Ett sådant spel är Farm Fun, där du får organisera dina bondgårdsdjur i ett spel som utmanar din logik och organisationsförmåga. Att ha en stor gård kräver mycket tålamod och omsorg, och med Farm Fun får du försiktigt flytta runt dina gårdsdjur på ett ordnat sätt. Målet i Farm Fun är att se till att alla djur kommer ut ur det inhägnade området och in i sitt stall. Men det finns många hinder mellan dem och deras destination, och det är upp till dig att se till att de kommer fram till önskad plats.

Från buskar, tunnor, staket och till och med att de måste gå runt varandra, så är det mycket arbete som väntar dig i Farm Fun. Men ingen panik, för du kan alltid försöka igen på Hetaspel.se. Dessutom ger Farm Fun lite extra variation genom att ge dig möjlighet att skapa par av samma typ av djur, så det finns ett extra lager av strategi som du kan ta hänsyn till när du organiserar din gård. Djuren kan röra sig framåt eller bakåt, och särskilt i de senare nivåerna måste du göra en del komplicerade rörelser för att få dem att lossna och komma in i sitt stall. Samtidigt som nivåerna blir allt svårare blir du också bättre på att hantera det utrymme du har till ditt förfogande.

Spela ett roligt och avkopplande pusselspel på Hetaspel.se och organisera dina bondgårdsdjur när du spelar Farm Fun.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja ett djur och flytta musen med vänster musknapp intryckt i den riktning som du vill att djuret ska flytta till. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på djuren och sveper i den riktningen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Farm Fun? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.