Butterfly Kyodai Deluxe

Världen i Butterfly Kyodai Deluxe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Butterfly Kyodai Deluxe, ett av våra bästa hjärnspel!

Om du gillar söta fjärilar och vill koppla av kan du prova Butterfly Kyodai Deluxe? Här måste du noggrant skanna av brädet och koppla ihop två fjärilar av samma typ. Du visste förmodligen inte ens att fjärilar finns i så många olika former och storlekar! Hetaspel.se ger dig möjlighet att spela men också att lära dig om världen omkring oss!

Om du upptäcker att timern ger dig problem, kommer Butterfly Kyodai Deluxe att ge dig en hjälpande hand med tips, men också med möjligheten att stoppa timern. Spelet är avkopplande och med dessa möjligheter kan du njuta av det i din egen takt. Du har också möjlighet att samla mynt som gör att du kan köpa nya bakgrundsbilder och fjärilar.

Avsluta nivåerna och ha kul i Butterfly Kyodai Deluxe!

Liknande spel:

Gillade du Butterfly Kyodai Deluxe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.