Candy Riddles

Världen i Candy Riddles är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Candy Riddles, ett av våra bästa casual spel!

Candy Riddles har grafik som får dig att vattnas i munnen och är ett spel som du bäst spelar efter att ha ätit en hälsosam måltid. I det här söta match 3-spelet ska du matcha söta kakor och färgglada godis för att rensa bordet.

Vi vet alla att socker är beroendeframkallande och det här spelet är precis som socker. Och det är inte bara på grund av de läckra godsakerna som visas upp. Med sitt roliga spel som du redan känner till och älskar kommer Candy Riddles definitivt att få dig att vilja återvända för en ny portion. Och det finns massor av utmanande nivåer som väntar på dig! När du väl har fått smaken kommer du att fortsätta att återvända och försöka klara bara en nivå till.

Hetaspel.se ger glädje med Candy Riddles så ta plats vid bordet och njut av en hel portion av nöje!

Liknande spel:

Gillade du Candy Riddles? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.