Castle Defense

Världen i Castle Defense är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Castle Defense, ett av våra bästa försvar spel!

Planera ditt försvar klokt och förbered dig på ett omedelbart angrepp när du spelar Castle Defense. Belägringen av din fästning verkar som om den aldrig kommer att upphöra, men med bra taktik och noggrann förvaltning kan du överleva hur länge som helst för att slå tillbaka inkräktarna.

På över 40 kartor med fyra olika teman måste du skydda din mäktiga fästning med hjälp av olika torn som kan skjuta alla möjliga olika projektiler, samt andra krafter som du kan ha till ditt förfogande. För att göra ett framgångsrikt försvar måste du noggrant välja vilket torn du vill placera på en bestämd plats, så att det maximerar sin effektivitet. Förutom placeringen av dina torn måste du också ta hänsyn till de olika fiendetyperna som attackerar, eftersom var och en av dem har vissa styrkor och svagheter som du måste känna till för att kunna besegra dem.

Med sitt fantastiska soundtrack och sin fantastiska grafik drar Castle Defense in dig i sin värld och tränar dig i att bli den bästa försvararen i landet. Spela på Hetaspel.se och stoppa varje attack från dina fiender.

Liknande spel:

Gillade du Castle Defense? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårförsvar spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.