Chu Choo Cake

Världen i Chu Choo Cake är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Chu Choo Cake, ett av våra bästa arkadspel!

Bli den sötaste tågkonduktören när du spelar Chu Choo Cake på Hetaspel.se och se till att de goda godbitarna når sin destination. För att starta tåget måste du undkomma råttorna som ständigt patrullerar nivån och gör sitt bästa för att hindra dig från att lasta Cake-tåget med läckra söta godsaker. Med 10 olika destinationer som du måste se till att tåget kommer fram till måste du vara mycket snabb, eftersom du inte vill att tåget ska ha några förseningar, men också mycket försiktig, eftersom råttorna som patrullerar nivåerna kommer att följa dig tills de fångar och stoppar dig.

Om du blir fångad behöver du inte genast börja oroa dig, för du kan bli fångad fyra gånger innan du måste starta om nivån. Och det är inte det enda du har att vinna på, för utspridda runt om på nivån kan du hitta röda peppar som du kan aktivera för att bedöva alla närliggande motståndare. För att lasta tåget med kakor måste du passera över de rektangulära godisbitarna som är placerade på marken och låta gravitationens kraft ta hand om resten. Om du lyckas träffa en råtta med ett av dessa godis kan du tillfälligt ta bort dem från scenen, vilket ger dig några extra värdefulla stunder av lugn eftersom det finns färre fiender att hålla koll på.

Varje nivå har en unik layout och du måste snabbt lära dig det bästa sättet att navigera runt och använda stegarna vid rätt tillfällen för att maximera dina framsteg. Som tur är rör sig fienderna i samma exakta mönster, så du kan förutse deras rörelser och reagera därefter. Se bara till att inte bli alltför distraherad av den vackra grafiken som Chu Choo Cake har, eftersom detta är ännu ett spel på Hetaspel.se som förmodligen bör spelas om du inte är alltför hungrig. Nivåerna är fyllda med alla sorters godsaker som du vanligtvis hittar i ett bageri, så tänk på det om du ännu inte har ätit. Kombinera grafiken med den glada musiken och Chu Choo Cake är en härlig upplevelse hela vägen.

Se till att tåget fyllt med kakor kommer fram till sin destination när du spelar Chu Choo Cake på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Chu Choo Cake kan endast spelas på en dator. Använd vänster musknapp för att navigera i menyerna och klicka på spelets element med vänster musknapp. För att förflytta dig i nivåerna måste du använda antingen WASD- eller piltangenterna.

Liknande spel:

Gillade du Chu Choo Cake? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.